Hoe organiseer je een webinar die meteen omzet oplevert?

  • een webinar organiseren die een krachtig signaal afgeeft, waar je klant meteen al razend enthousiast van wordt
  • vooraf en tijdens de webinar al meteen serieuze klanten spotten, zodat je ze makkelijker en sneller kan opvolgen
  • de verschillende manieren om een aanbod te doen en zo het juiste aanbod doen voor de juiste klant
  • makkelijker en sneller je klant opvolgen voor het beste resultaat
  • hoe je één aanbod doet tijdens je webinar, maar toch verschillende klanten een verschillend aanbod kan doen, zonder keuzestress

ANJA verdriedubbelde meteen al haar conversie

Anja besloot om naast masterclasses in Zoom ook webinars in WebinarGeek te organiseren, volgens onze techniek. Ze behaalde daar meteen al een conversie mee van 30% (en dat is echt goed!)

HOE ZORG JE ERVOOR DAT JOUW KLANT TIJDENS JE WEBINAR AAN JE LIPPEN HANGT EN SNAKT NAAR MEER?

Een webinar geven kan een manier zijn om meteen omzet te genereren voor je bedrijf. Maar er komt best wel wat bij kijken om een winstgevende webinar te organiseren. Het is niet een kwestie van een berichtje op social media zetten en vervolgens hopen dat er een massale opkomst zal zijn. Een webinar vullen gaat niet vanzelf. Zonder goed plan kun je geen webinar geven. En zonder webinar weten de meeste mensen niet wie jij bent en dat je hele gave dingen doet. Hoe kom je dan toch aan een  minimum omzet, elke maand?


Jouw klant is niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat is een fout die veel ondernemers nog steeds maken. Je kan je levensverhaal op hangen tijdens een webinar, maar daar zit echt niemand op te wachten. Jouw klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Hij gaat, wanneer de kinderen naar bed zijn, googelen en rondneuzen op social media. Daar komt hij jouw webinar tegen, of je weggever. Hij wil in 2 tot 5 minuten tijd zien dat jij een waardevolle oplossing biedt voor zijn probleem.


Je hebt maar één kans om indruk te maken op je klant. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je boodschap mega krachtig is en je klant precies raakt bij de pijn waar hij al weken of maanden mee rond loopt. Wanneer jij hem in een uur tijd waardevolle informatie kan geven, waar hij direct iets mee kan... dan heb je zijn interesse te pakken.


In dit e-book laat ik jou zien hoe je een winstgevende webinar kan organiserenDat doe je niet alleen door je klant meteen te raken, maar ook door hem te laten inzien dat hij na je webinar wel meteen aan de slag kan, maar met name door hem te laten realiseren dat als hij écht resultaat wil, hij het niet alleen kan doen. Zodra je dat besef bij hem het gecreëerd, en je doet. hem een onweerstaanbaar aanbod dat echt bij zijn pijn of behoefte past, draai jij je eerste omzet.

"HET ORGANISEREN VAN EEN WEBINAR IS NET ZOALS HET AFSTELLEN VAN EEN MACHINE. ALS JE MAAR GOED AAN DE KNOPPEN DRAAIT EN DE BOEL SMEERT, WERKT HIJ PRIMA !"

wat zeggen anderen over dit e-book?


Roel benut zijn kennis creatief en optimaal

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel is dat hij in staat is om zijn kennis en creativiteit optimaal weet te benutten. Zowel als coach maar ook als ondersteuner voor coaches om zich beter te profileren on line. Bijzonder vond ik zijn bijdrage aan de organisatie van Happy Life in Oosterhout. Zijn inbreng en enthousiasme heeft dat evenement zowel voor deelnemers als bezoekers tot een bijzonder succes gebracht.

Roel is persoonlijk, betrokken en zet me steeds weer aan het denken !

Roel heeft voor mij veel betekend in het hele proces naar een nieuwe website! Begin dit jaar had ik besloten meer zichtbaar te willen zijn in de wereld van kind en ouder coaches. Ik wilde dat ouders mij zouden vinden en kiezen. Een eerste stap in deze richting was een nieuwe flitsende website. Wat mij aansprak in het hele traject met Roel is dat hij heel persoonlijk, betrokken mee kijkt en denkt vanuit mijn klanten. Hij kon mij steeds weer aan het denken zetten over de inhoud op mijn site, welke dingen belangrijk zijn vanuit een professionele kijk. Het werkte steeds weer inspirerend. Door de persoonlijke aandacht die Roel mij gaf heeft hij mij ook steeds weer het vertrouwen geven dat het mooi en goed zou worden, want het is een heel proces een nieuwe website. Dank je wel Roel, ik ben super trots op het resultaat!

Ik ben nu eindelijk waar ik moet zijn!

Voor mijn klanten is het belangrijk om sommige lessen te kunnen volgen ook als ze niet bij mij in de training zitten. Dus dacht ik eraan om een online training op te zetten. Via Veronique prins kwam ik uit bij Roel en Sandra. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Roel en Sandra zorgen ervoor dat wat je maakt dat er over is nadacht en dat je ook echt achter je eigen product staat. Uiteindelijk wel tig keer te veranderen in bedrijfsvorming. En daar ben ik zeer blij om. Als startende ondernemer is het al zoeken waar wil je komen en zijn. En door deze veranderingen ben ik nu waar ik moet zijn. Ik ben na bijna 2 jaar nog steeds heel blij dat ik bij Roel en Sandra ben. Samen zijn we al heel erg gegroeid en ben blij dat ik dat groei proces van beide bedrijven van dichtbij heb mogen meemaken. Roel en Sandra bedankt voor alles!

Over mij

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .