Hoe organiseer je een webinar die meteen omzet oplevert?

  • een webinar organiseren die een krachtig signaal afgeeft, waar je klant meteen al razend enthousiast van wordt
  • vooraf en tijdens de webinar al meteen serieuze klanten spotten, zodat je ze makkelijker en sneller kan opvolgen
  • de verschillende manieren om een aanbod te doen en zo het juiste aanbod doen voor de juiste klant
  • makkelijker en sneller je klant opvolgen voor het beste resultaat
  • hoe je één aanbod doet tijdens je webinar, maar toch verschillende klanten een verschillend aanbod kan doen, zonder keuzestress

ANJA verdriedubbelde meteen al haar conversie

Anja besloot om naast masterclasses in Zoom ook webinars in WebinarGeek te organiseren, volgens onze techniek. Ze behaalde daar meteen al een conversie mee van 30% (en dat is echt goed!)

HOE ZORG JE ERVOOR DAT JOUW KLANT TIJDENS JE WEBINAR AAN JE LIPPEN HANGT EN SNAKT NAAR MEER?

Een webinar geven kan een manier zijn om meteen omzet te genereren voor je bedrijf. Maar er komt best wel wat bij kijken om een winstgevende webinar te organiseren. Het is niet een kwestie van een berichtje op social media zetten en vervolgens hopen dat er een massale opkomst zal zijn. Een webinar vullen gaat niet vanzelf. Zonder goed plan kun je geen webinar geven. En zonder webinar weten de meeste mensen niet wie jij bent en dat je hele gave dingen doet. Hoe kom je dan toch aan een  minimum omzet, elke maand?


Jouw klant is niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat is een fout die veel ondernemers nog steeds maken. Je kan je levensverhaal op hangen tijdens een webinar, maar daar zit echt niemand op te wachten. Jouw klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Hij gaat, wanneer de kinderen naar bed zijn, googelen en rondneuzen op social media. Daar komt hij jouw webinar tegen, of je weggever. Hij wil in 2 tot 5 minuten tijd zien dat jij een waardevolle oplossing biedt voor zijn probleem.


Je hebt maar één kans om indruk te maken op je klant. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je boodschap mega krachtig is en je klant precies raakt bij de pijn waar hij al weken of maanden mee rond loopt. Wanneer jij hem in een uur tijd waardevolle informatie kan geven, waar hij direct iets mee kan... dan heb je zijn interesse te pakken.


In dit e-book laat ik jou zien hoe je een winstgevende webinar kan organiserenDat doe je niet alleen door je klant meteen te raken, maar ook door hem te laten inzien dat hij na je webinar wel meteen aan de slag kan, maar met name door hem te laten realiseren dat als hij écht resultaat wil, hij het niet alleen kan doen. Zodra je dat besef bij hem het gecreëerd, en je doet. hem een onweerstaanbaar aanbod dat echt bij zijn pijn of behoefte past, draai jij je eerste omzet.

"HET ORGANISEREN VAN EEN WEBINAR IS NET ZOALS HET AFSTELLEN VAN EEN MACHINE. ALS JE MAAR GOED AAN DE KNOPPEN DRAAIT EN DE BOEL SMEERT, WERKT HIJ PRIMA !"

wat zeggen anderen over dit e-book?


Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Roel is een bevlogen ondernemer !

Ik heb Roel leren kennen als een bevlogen ondernemer, die vanuit zijn hart mensen begeleid als burn-outcoach / lifestylecoach / en web designer. Hij combineert deze 3 diciplines tot 1 geheel wat een perfecte combinatie schept en mensen brengt tot meer balans en levensgeluk.

profile-pic
Hein van der Meijs
eigenaar bij Care for ever

Enorme stappen vooruit !

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen! Warme groet, Amudra Madhura

Over mij

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .