gratis e-book

hoe organiseer je een webinar die meteen omzet oplevert ?


HOE ZORG JE ERVOOR DAT JOUW KLANT TIJDENS JE WEBINAR AAN JE LIPPEN HANGT EN SNAKT NAAR MEER?


Een webinar geven kan een manier zijn om meteen omzet te genereren voor je bedrijf. Maar er komt best wel wat bij kijken om een winstgevende webinar te organiseren. Het is niet een kwestie van een berichtje op social media zetten en vervolgens hopen dat er een massale opkomst zal zijn. Een webinar vullen gaat niet vanzelf. Zonder goed plan kun je geen webinar geven. En zonder webinar weten de meeste mensen niet wie jij bent en dat je hele gave dingen doet. Hoe kom je dan toch aan een  minimum omzet, elke maand ?

wat leer je ?


Jouw klant meteen enthousiast

Je leert hoe je een webinar organiseert waarbij het signaal enorm krachtig is, zodat je klant meteen al razend enthousiast is!

serieuze klanten
spotten

Je leert hoe je vooraf en tijdens de webinar al serieuze klanten kan spotten zodat je ze makkelijker kan opvolgen

het juiste aanbod

Je leert hoe je het juiste aanbod kan doen voor de juiste klant en dat er meerdere manieren zijn om een aanbod te doen

meer omzet

Je leert hoe je jouw klant makkelijker en sneller kan opvolgen voor een optimaal resultaat

"HET ORGANISEREN VAN EEN WEBINAR IS NET ZOALS HET AFSTELLEN VAN EEN MACHINE. ALS JE MAAR GOED AAN DE KNOPPEN DRAAIT EN DE BOEL SMEERT, WERKT HIJ PRIMA !"

EEN WEBINAR GAAT HELEMAAL NIET OVER JOU!


JOUW KLANT IS NIET GEÏNTERESSEERD IN JOUW VERHAAL

Jouw klant is niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat is een fout die veel ondernemers nog steeds maken. Je kan je levensverhaal op hangen tijdens een webinar, maar daar zit echt niemand op te wachten. Jouw klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Hij gaat, wanneer de kinderen naar bed zijn, googelen en rondneuzen op social media. Daar komt hij jouw webinar tegen, of je weggever. Hij wil in 2 tot 5 minuten tijd zien dat jij een waardevolle oplossing biedt voor zijn probleem.

JE HEBT MAAR ÉÉN KANS OM INDRUK TE MAKEN OP JOUW KLANT

Je hebt maar één kans om indruk te maken op je klant. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je boodschap mega krachtig is en je klant precies raakt bij de pijn waar hij al weken of maanden mee rond loopt. Wanneer jij hem in een uur tijd waardevolle informatie kan geven, waar hij direct iets mee kan... dan heb je zijn interesse te pakken.

"Een échte ondernemer heeft een plan en realiseert zich dat je nooit uitgegroeid bent en dat je altijd kan blijven doorleren."

Skillz Online | Roel van Heel

Roel van Heel

online specialist

MAAK EEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD

In dit e-book laat ik jou zien hoe je een winstgevende webinar kan organiseren. Dat doe je niet alleen door je klant meteen te raken, maar ook door hem te laten inzien dat hij na je webinar wel meteen aan de slag kan, maar met name door hem te laten realiseren dat als hij écht resultaat wil, hij het niet alleen kan doen. Zodra je dat besef bij hem het gecreëerd, en je doet. hem een onweerstaanbaar aanbod dat echt bij zijn pijn of behoefte past, draai jij je eerste omzet.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Roel is een bevlogen ondernemer !

Ik heb Roel leren kennen als een bevlogen ondernemer, die vanuit zijn hart mensen begeleid als burn-outcoach / lifestylecoach / en web designer. Hij combineert deze 3 diciplines tot 1 geheel wat een perfecte combinatie schept en mensen brengt tot meer balans en levensgeluk.

profile-pic
Hein van der Meijs
eigenaar bij Care for ever

Ik ben nu eindelijk waar ik moet zijn!

Voor mijn klanten is het belangrijk om sommige lessen te kunnen volgen ook als ze niet bij mij in de training zitten. Dus dacht ik eraan om een online training op te zetten. Via Veronique prins kwam ik uit bij Roel en Sandra. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Roel en Sandra zorgen ervoor dat wat je maakt dat er over is nadacht en dat je ook echt achter je eigen product staat. Uiteindelijk wel tig keer te veranderen in bedrijfsvorming. En daar ben ik zeer blij om. Als startende ondernemer is het al zoeken waar wil je komen en zijn. En door deze veranderingen ben ik nu waar ik moet zijn. Ik ben na bijna 2 jaar nog steeds heel blij dat ik bij Roel en Sandra ben. Samen zijn we al heel erg gegroeid en ben blij dat ik dat groei proces van beide bedrijven van dichtbij heb mogen meemaken. Roel en Sandra bedankt voor alles!

Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn!

Ik heb Roels hulp ingeschakeld omdat ik graag van mijn houtje-touwtje, zelf in elkaar geknutselde, website een professionele, mooie website wilde maken. Zelf ben ik op zijn zachtst gezegd niet zo handig met dit soort dingen, dus ik zocht echt iemand die het vóór me kon doen én het me goed uit kon leggen. Daarom sprak het me ook aan dat ik ook een online training erbij kreeg.Roel bleek ook nog eens met simpel in te richten formats te werken, waardoor ik eigenlijk alleen maar mijn teksten op de juiste plekken moest plakken en er dan ook automatisch een mooie opbouw ontstond. Wat ik niet wilde gebruiken, kon ik met één klik verwijderen. Wat ook heel fijn is, is dat mensen zich nu veel makkelijker in kunnen schrijven voor mijn e-mail lijst en makkelijk een call aan kunnen vragen (wat terug te zien is in de cijfers). Kijk gerust eens op www.nadialievaart.nl als je het resultaat wilt zien.Wat ik het meest prettig vond was dat ik erachter kwam dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat zelfs een technische nitwit zoals ik de meeste dingen gewoon zelf kan doen. Roel neemt je stap voor stap mee. En als hij dat iets te snel doet, dan geef je het gewoon aan en legt hij het nog een keer uit.

Over mij

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .