gratis e-book

10 gouden tips om je droomklant aan te trekken


ALLES VERANDERT RAZENDSNEL, de oude manier van ondernemen is niet meer voldoende EN je praktijk stroomt leeg... wat nU?


De tijd dat je klanten vanzelf bij je aankloppen en maar wat graat met je in zee gaan is voorbij. Dat werkte vroeger zo. Je hielp de mensen die bij je in de straat, dorp of stad woonden en zij maakten reclame voor je. Je praktijk vulde zich vanzelf met nieuwe betalende klanten en jij kon gewoon je werk blijven doen zoals je dat altijd deed. Eigenlijk ging alles wel redelijk vanzelf.

Tegenwoordig moet je echt wel wat meer moeite doen om je klanten te vinden. Dat komt met name omdat de markt verandert, en razendsnel ook. Door de technologische ontwikkeling is alles mogelijk en zijn we altijd en overal online. Het is niet meer nodig dat we de deur uitgaan om een oplossing te vinden voor onze problemen. Tegenwoordig kun je online ebooks lezen, videos bekijken en nog veel meer zonder een cent te betalen. Zelfs als je echt professionele hulp wilt, kan dat ook online. Waarom zou je klant dan nog de deur uit gaan...?

Een stabiel bedrijf blijft altijd overeind staan, wat er ook gebeurt. Wanneer je merkt dat het aantal klanten en de omzet afneemt, heb je een nieuwe strategie nodig. Je bereik moet groter worden en er moeten maandelijks nieuwe mensen bij die op zijn minst nieuwsgierig zijn in wat je doet. Maar daar is wel een nieuwe, andere strategie voor nodig. 

droom jij van...?


maandelijks meer
klanten VINDEN?

Je merkt dat je op dit moment minder mensen bereikt en dat je omzet dreigt af te nemen. Je droomt ervan om je bereik vergroten, maar hoe doe je dat?

jouw klant op het

puntje van zijn stoel?

Je berichten op social media worden goed gevolgd en iedereen vindt het leuk. Toch levert het nog bizar weinig op. Je bent op zoek naar een manier om je klant op het puntje van zijn stoel te krijgen en dat hij aan je lippen blijft hangen. Zo enthousiast!

meer klanten die

in actie komen?

Je hebt een goede website en hij scoort hoog in google. Je adverteert al op verschillende kanalen, en toch blijft het resultaat uit. Je droomt ervan dat er maandelijks meer klanten in actie komen en bij je aankloppen om hulp.

Niet ZOMAAR KLANTEN
MAAR MEER SERIEUZE KLANTEN?

Je vindt het geweldig dat je volgers bij je aankloppen, je wordt er blij van, maar toch mist er iets. Je zou graag die meer serieuze VIP klant willen aantrekken die intensief begeleid wil worden en die voor jou een leuke uitdaging vormt.

het helpen van
meer klanten in minder tijd?

Het liefste wil je elke dag doen wat je het leukste vind: jouw klant intensief begeleiden. Maar je wil ook niet te hard werken en ook nog tijd besteden aan je gezin of privé leven. Je droomt ervan om meer klanten te kunnen helpen in minder tijd.

NOOIT MEER KOUD
BELLEN OF LEUREN?

Je hebt een hekel aan koud bellen, het voelt gewoon niet goed en het kost veel energie. Je droomt ervan om alleen nog maar fijne, diepgaande gesprekken te voeren met klanten die graag willen en dolblij zijn dat je belt.

we leven in een nieuwe markt, die bijna dagelijks verandert. Bij een nieuwe markt, hoort ook een nieuwe strategie, een nieuwe manier van ondernemen.

sta jij er wel eens bij stil...?


dat als de hele wereld om je heen verandert, en jij verandert niet mee, jouw situatie alleen maar verergert?

De hele wereld gaat écht online, de markt, je concurrent en ook je klant. Sterker nog, ze zijn al jaren online en dat zal alleen nog maar meer worden. Waarom blijf jij het dan uitstellen?

er in feite geen enkel excuus is om niet mee te gaan met deze nieuwe, aanhoudende trend?

Of je nu een hekel hebt aan techniek, of denkt dat online ondernemen niet voor jou is... deze trend houdt zich aan en zal ook in de toekomst alleen nog maar toenemen. Hoe lang blijf je nog wachten voordat je in actie komt?

"Alles blijft doen wat je altijd al deed, zul je ook altijd blijven krijgen wat je altijd al kreeg."

Roel van Heel

business coach & marketing strateeg

dat je niet volledig afscheid hoeft te nemen van je bedrijf zoals je dat nu kent, maar slechts enkele simpele wijzigingen hoeft aan te brengen?

Volledig offline is compleet uit de tijd. Volledig online is het echter ook niet. In de ideale situatie combineer je offline met online. Zo houd jij je bedrijf stabiel in alle tijden en heb je goud in handen.

dat je nu, op dit moment, behoorlijk veel mogelijke klanten mist... die wel je klant zijn en die je makkelijk op een andere manier kan helpen?

Ook de klanten die nog niet zover zijn om nu, intensief met je samen te werken, kunnen toch je klant zijn. Er is een manier om ze te enthousiasmeren en om hun aandacht lange tijd vast te houden.

gaat het dan echt mis zonder een nieuwe kijk op ondernemen?


Nou echt mis... het wordt in elk geval knap lastig als je deze unieke kans laat liggen. Als jouw klant, maar ook jouw concurrent online gaat, wat laat jij dan zoal liggen door het niet te doen? 

Kijk ook eens naar de onderzoeksresultaten die diverse instituten hebben gedaan op het gebied van online shoppen:

Onderzoek wijst uit:

What's Happening Online 2021 - Ruigrok Netpanel

5%
aantal shoppers

In 2021 is het aantal shoppende consumenten slechts gestegen met 5% ten op zichte van 2020.

60%
aantal aankopen per week

In 2021 is het aantal aankopen per week met 60% gestegen.

62%
blijft online shoppen

62% van alle Nederlanders die massaal zijn gaan online shoppen geeft aan dat te blijven doen, ook na Corona.

Je ziet in deze cijfers wel dat het een groeiende trend is, een trend die blijvend is, en die naar mate er nog meer mogelijk is om technisch vlak, alleen maar zal blijven groeien. Dus ga maar na:

wat laat jij nog liggen ?

 IENE AL VRIJ SNEL HAAR EERSTE RESULTAAT


"Mijn nieuwe e-book heeft in 4 weken tijd 258 nieuwe inschrijvers opgeleverd. Yoehoe!! Én, vervolgens in no time 3 betaalde masterclasses helemaal vol. Dus gewoon nog een 4e gepland!"

Mijn naam is

Roel van Heel

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .