gratis e-book

10 gouden tips om je mailinglijst te laten groeien


mond tot mond reclame werkt niet meer...
ontdek de methode die 3 tot 4 keer meer oplevert dan wat je nu doet!


Alleen de ondernemer die in het diepe durft te springen, blijft succesvol. Dat houdt in dat jij je realiseert dat de technieken die je tot nu toe hebt gebruikt om je bedrijf groot te maken niet meer voldoende zijn. De markt verandert, het gedrag en de denkwijze van onze klanten verandert en de manier waarop onze concurrenten daarop inspelen verandert ook. Onze klant komt de deur bijna niet meer uit. Als jij met je bestaande technieken blijft wachten totdat die klant toch tot actie over gaat, buiten de deur, kom je van een koude kermis thuis.

Je bent zichtbaar op social media, en toch levert het niet voldoende op. Op zich is dat logisch, want elk social media kanaal heeft zijn eigen doelgroep, maar ook zijn eigen levenscyclus. Social media kanalen komen en gaan. Het is niet verstandig dat jij je gehele bedrijfsstrategie van één of meerdere social media kanalen afhankelijk maakt. Zet liever je eigen systeem op, volgens een bewezen methode die door bijna alle ondernemers, Business to Business of Business to Consumer wordt ingezet.

Stop met het verdoen van je tijd, het wiel is jaren geleden al uitgevonden. Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar verschillende tools en technieken, dingen uitgeprobeerd, dingen weggegooid en uiteindelijk een methode ontworpen die gegarandeerd succes gaat opleveren. Met deze methode heb ik in één jaar tijd mijn eerste ton bij elkaar verdiend. In dit e-book geef ik ongelofelijk veel waarde weg en bied ik je een plan dat alleen maar meer succes kan opleveren.

droom jij van...?


meer interactie
OP JE WEBSITE

Je wil graag in gesprek blijven met je klant, dat ze aan je lippen hangen van begin tot einde en dat ze smachten naar meer.

SNELLER SERIEUZE
KLANTEN SPOTTEN

Je wil makkelijker serieuze klanten kunnen spotten en ze precies datgene bieden waar ze het meeste behoefte aan hebben.

JE KLANTEN
ACTIEF HOUDEN

Je wilt kunnen zien welke klanten actief zijn op je website en de klanten die dat niet zijn opnieuw activeren.

elke maand
nieuwe leads

Jij plant je omzet en wil elke maand een voorspelbare hoeveelheid nieuwe leads aantrekken.

je klanten
krachtig opvolgen

Je wilt van alles weten over je klant, wie hij is, wat zijn behoefte is en nog veel meer zodat je een krachtig opvolg gesprek kan voeren.

nog meer mensen
in jouw trajecten?

Je wilt naast een actieve manier om je klant te begeleiden, ook een passieve manier waarin jouw klanten op hun eigen tempo en in hun eigen tijd kunnen werken.

Neem zelf de controle over je marketing en maak optimaal gebruik van een tool die wereldwijd door 4 miljard mensen, elke dag wordt gebruikt. Dat geeft gegarandeerd resultaat!

sta jij er wel eens bij stil...?


dat je zonder krachtig signaal geen  ondernemer bent?

Wanneer je al zichtbaar én actief bent, maar het nog steeds geen zoden aan de dijk zet... dan communiceer je vanuit je eigen beleving en niet die van de klant.

dat jouw vak gebied meer is dan alleen een hobby en dus iets extra's nodig heeft?

Wanneer je een passie hebt, een missie en een echt mooi signaal, mag en moet dat gezien worden door iedereen. De mensen om je heen weten het wel, maar weet de rest van Nederland dat ook?

"Een échte ondernemer heeft een plan en realiseert zich dat je nooit uitgegroeid bent en dat je altijd kan blijven doorleren."

Roel van Heel

online specialist

dat jouw klant geen nummertje is, maar iemand met een specifiek probleem?

Jouw klant wil graag specifiek jouw aandacht, daar wordt hij het meest blij van. Maar hoe doe je dat zonder dat het jou te veel tijd en energie kost?

deze techniek jou in staat stelt om elke dag te kunnen blijven doen wat je het liefste doet?

Werken met jou wordt iets wat iedereen wel wil! Ontdek hoe je met verschillende typen klanten kan werken en dat jouw begeleiding in verschillende soorten en mate komt.

bedrijven geven aan:


87%
actieve gebruikers

Maar liefst 87% van alle organisaties die diensten leveren aan bedrijven geven aan dat ze deze tool inzetten voor het genereren van nieuwe leads.

het kanaal met de grootste effecten

59%

het meest effectieve digitale kanaal

45%

onderdeel van de content marketing strategie

65%

consumenten geven aan:


80%
actieve gebruikers

Maar liefst 80% van alle organisaties die diensten leveren aan consumenten vertrouwen erop dat deze tool hun klantenbehoud vergroot.

klanten die gebruik maken van deze techniek

99%

invloed op koopbeslissing

59%

voorkeur om op deze manier te communiceren

73%

case study

Amudra Madhura: alle retreats uitverkocht!

Amudra Madhura is een onderneemster haar klanten helpt om meer vrijheid te ervaren, door angsten en belemmerende overtuigingen te verwijderen. Dat doet ze met verschillende technieken, waaronder Yoga, Mindfulness en Voeding. Amudra had offline al een vrij grote fanbase aangelegd, maar wilde haar bereik graag vergroten. Het geven van retraites is haar grootste passie en hoe geweldig zou het zijn om dat nog vaker te mogen doen?

Tijd en energie is het grootste goed van elke ondernemer. Samen hebben we gekeken hoe we Amudra's tijd en energie nog beter kunnen inzetten en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze naast haar offline bereik ook een groot online bereik kunnen neerzetten. 

Het resultaat mag er zijn: voor de komende 6 maanden zijn alle retraites uitverkocht!

Over mij

"De tijd is nog nooit zo rijp geweest om online te gaan. Het is voor iedereen weggelegd en er is echt geen weg meer terug. Ik heb met mijn bedrijf in 2020 een explosieve groei doorgemaakt, van €0 naar €100.000 binnen 10 maanden. Ik deel mijn succesformule graag met je."

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .