MASTERCLASS

Video/Text

Video/Text

Masterclasses

0%

None

MASTERCLASS

Meer omzet met Facebook/Instagram adverteren

door Marlou Minten

In deze masterclass vertelt Marlou Minten, online marketing expert, hoe jij meer klanten en omzet kunt krijgen door middel van Facebook/Instagram adverteren. Ook nog in deze tijd, waar veel ondernemers moeite hebben met het winstgevend maken van hun advertenties.

In deze masterclass leer je:

  • Dat Facebook/Instagram adverteren nog wel winstgevend kan zijn 
  • Wanneer je zou moeten starten met adverteren 
  • Welke instellingen je niet mag vergeten voor het beste resultaat
  • Welke advertentiestrategieën nog wel werken 

Ik geef je graag praktische en concrete informatie en voorbeelden waardoor je direct aan de slag kan gaan! 

Video lesson

In deze masterclass vertelt Marlou Minten, online marketing expert, hoe jij meer klanten en omzet kunt krijgen door middel van Facebook/Instagram adverteren. Ook nog in deze tijd, waar veel ondernemers moeite hebben met het winstgevend maken van hun advertenties.

Text lesson

De Facebook Business Manager is een must have voor jou als ondernemer wanneer jij aan de slag gaat met jouw online marketing en wilt adverteren op Facebook. Omdat het voor veel ondernemers nog relatief onbekend is, blijven ze het vaak op de oude manier doen. Ze zijn niet op de hoogte van de voordelen en weten niet hoe er optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Text lesson

Aan welk Facebook advertentiebudget moet ik denken bij adverteren? Wat moet ik minimaal aan budget in Facebook advertenties stoppen om er ook echt wat uit te krijgen? Wat is het minimale budget voor Facebook advertenties? Deze en nog veel meer vragen krijgen wij wekelijks van ondernemers die willen starten met adverteren. Om je direct gerust te stellen… Je hoeft geen €100 advertentiebudget per dag te hebben om resultaat te behalen met jouw Facebook advertenties.

Text lesson

Wat zou jij doen als je na een update van je telefoon onderstaande vraag krijgt? Voor diegene die de iOS 14 update doorvoeren wordt dit werkelijkheid. En dat heeft impact op Facebook adverteren. Want bijna alle modellen iPhones die nieuwer zijn dan Iphone 6, zijn geschikt voor deze update.

Text lesson

Adverteren op Facebook is ontzettend belangrijk voor ondernemers. Er is alleen een grote maar: Het is voor velen een groot mysterie. Facebook heeft niet alleen superveel functies en mogelijkheden, het verandert ook continue. En één ding wordt vaak vergeten: tijd besteden aan de juiste doelgroepen. Daarom neem ik je mee in het belang van de juiste doelgroep, welke doelgroepen er zijn en hoe je ze kunt inzetten.

Text lesson

Voor alle Instagram Reels lovers onder ons, it’s your lucky day! Lange tijd was dit één van de weinige plekken op social media waar je geen advertenties kon plaatsen, maar M. Zuckerberg zou zichzelf niet zijn als hij het succes van Instagram Reels onbenut zou laten. De geruchten zijn waar… Je kunt nu adverteren op Instagram Reels en dit biedt onwijs veel mogelijkheden voor jou als ondernemer! Maar hoe zet je een Instagram Reels advertentie op? Hoe werkt dat precies, adverteren op Instagram Reels? I tell you all about it 😉

Text lesson

Heb je zoveel tijd besteed aan het maken van een goede Facebook advertentie, krijg je de melding dat je advertentie is afgekeurd. Eerst even wat frustratie… Want hoe kan het dat jouw Facebook advertentie is afgekeurd? Wij vertellen je wat je nu vooral niet moet doen, waar je Facebook advertentie aan moet voldoen en welke stappen jij kunt ondernemen als jouw Facebook advertentie toch wordt afgekeurd.

1 Les

Text lesson

Wil jij meer resultaat behalen met jouw marketing? Van weggever tot aanbod, alles passeert de revue in deze handleiding!

Text lesson

Wij blijven graag onze diensten en onze masterclasses verbeteren. Dat kan alleen met jouw hulp! Wil je ons laten weten hoe je deze masterclass ervaren hebt? Dank je wel!

1 Les

Text lesson

Heb je nog vragen voor Marlou? Neem gerust contact met haar op met deze gegevens.

Marlou Minten

Mijn naam is Marlou Minten, eigenaresse van Your Marketing Minds. Vier jaar geleden ben ik gestart met ondernemen en inmiddels heb ik een team van 5 powervrouwen om mij heen met elk hun eigen expertise. Mijn vuurtje begint te branden als ik ambitieuze ondernemers mag helpen met online marketing op een manier die bij hen past én die resultaat oplevert.

Pen
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .