Masterclasses


gratis masterclass

In deze masterclass vertelt Linda de Pagter alles wat je moet weten over het stabiel houden van je website. Als ondernemer zijn er zoveel dingen die je zelf moet regelen, maar er komt meer kijken bij het stabiel laten draaien van je website dan dat je denkt.

3 Lessons - None

Elke ondernemer voelt die onrust van tijd tot tijd. Toch is het belangrijk om te ondernemen "vanuit de flow". Hoe doe je dat? Amudra Madhura helpt ondernemers om op het gebied van voeding, beweging, maar ook vanuit een gezonde mindset de rust te bewaren.

4 Lessons - None

Het wordt steeds belangrijker om je mogelijke klanten online te bereiken. De trend verandert snel: Facebook lijkt bijna dood, LinkedIn wordt steeds meer gebruikt, Instagram is populair... Een steeds meer groeiende trend is het adverteren op Google Ads. Kaya van Kessel vertelt er alles over in deze masterclass.

4 Lessons - None

Als je LinkedIn goed beheerst, kun je er elke maand een vaste stroom aan warme leads uit halen. Maar om dat te kunnen doen, moet je eerst weten hoe je de basis goed inricht en hoe je daar het maximale uit kan halen. Wietske van Ierssel laat zien hoe je het maximale kan halen uit je eigen profiel.

3 Lessons - None

Deze masterclass is voor ondernemers die beseffen dat hun bedrijf en omzet alleen kan groeien wanneer zij zich onderdompelen in online marketing. Instagram is één van de snelst groeiende social media kanalen en het is belangrijk om daar als ondernemer nu op in te spelen.

4 Lessons - Intermediate

In deze masterclass vertelt Marlou Minten, online marketing expert, hoe jij meer klanten en omzet kunt krijgen door middel van Facebook/Instagram adverteren. Ook nog in deze tijd, waar veel ondernemers moeite hebben met het winstgevend maken van hun advertenties. In deze masterclass leer je: Dat Facebook/Instagram adverteren nog wel winstgevend kan zijn  Wanneer je zou moeten starten met adverteren  Welke instellingen je niet mag vergeten voor het beste resultaat Welke advertentiestrategieën nog wel werken  Ik geef je graag praktische en concrete informatie en voorbeelden waardoor je direct aan de slag kan gaan! 

10 Lessons - None

In deze Masterclass vertelt Anja de Die, mindset- en ondernemerscoach voor ondernemers met een (té) hoge laat, hoe je van uitstellen naar DOEN gaat. Leer durven doen bij twijfel of bijv. je website, webinar, online test, e-book ed. al goed genoeg is. Leer durven doen als je onzeker bent of wat jij doet wel goed genoeg is, of je al genoeg weet en ervaring hebt. Hoe zorg je ervoor dat je (té) hoge lat je succes niet in de weg gaat staan. Ik hou van praktisch en van doen, dus geef ik je graag praktische en concrete tips waar je gegarandeerd meteen mee in de actie-modus komt.

5 Lessons - None

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .