gratis challenge

Hoe maak en verkoop je een online training binnen 2 weken?

04-07-2022 t/m 07-07-2022

van 09:00u tot 10:00u

19
dagen
:
 
01
uren
:
 
48
minuten
:
 
48
seconden

You missed out!

no worries, als je meedoet krijg je van mij het werkboek, de funnel en de mailteksten gratis toegestuurd

het maken van een online training hoeft geen jaren te duren!


"Ik heb zoveel kennis en materiaal dat ik geen idee heb waar ik moet beginnen", "ik heb geen idee welk programma ik moet gebruiken", "wie zit er nu te wachten op een training van mij?" Allemaal angsten om maar niet te hoeven beginnen aan je online training die je eigenlijk al zo lang wilt maken, alleen hoe dan? Of ben je een ondernemer die in een paar maanden tijd wel een online training heeft ontwikkeld en krijg je die vervolgens aan de straatstenen niet verkocht?

Een online training is een fantastisch middel als schaalbaar product voor klanten die nog niet meteen toe zijn aan je grote training of voor mensen die hun probleem helemaal zat zijn en nu een oplossing willen voor hun probleem en jouw online training kunnen volgen in hun eigen tijd en eigen tempo.

Tegelijkertijd geeft het jou meer potentiële klanten die hoogstwaarschijnlijk nog veel meer bij je willen volgen. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met jou En… je hebt meer klanten terwijl het jou minder tijd kost. Een online training zet je één keer op en vervolgens verkoop je het veelvuldig, jaren lang.

Alleen, een online training ontwikkel je niet zomaar. Want, waar ga je een online training over maken? Voor wie maak je het? Worden het video's of juist meer teksten en opdrachten? Maak je er een werkboek bij of doe je er een Q&A bij? In welk programma ga ik deze maken en welke technische kennis heb je er nodig? Zo kan ik nog wel even doorgaan denk ik.

In de week van 4 t/m 7 juli ben ik vier dagen lang van 9:00u tot 10:00u jouw coach en ga ik je leren hoe je een online training op kan zetten En…. verkopen in 2 weken tijd!

Ik ga gratis en voor niets al mijn kennis met je delen en ik kan je nu al verklappen dat ik snel ga en snel werk en dat je écht veel gaat leren.

Jouw grootste probleem: met hoe het nu gaat, zal die online training die je in je hoofd hebt er nooit komen.

Wil je graag een online training maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?


Veel ondernemers hebben bergen kennis, een prachtige boodschap die gewoon de wereld in MOET. Hoe vaak heb jij wel niet gedacht aan het maken van een online training, ben je enthousiast begonnen en vervolgens ook weer gestopt omdat je tegenallerlei blokkades aanloopt?

  • Je hebt een hekel aan techniek. Bij het maken van een online training moet je ook keuzes maken. Hoe maak jij je videos? Ga je e-mailadressen verzamelen? Heb je een webshop nodig? Bij het horen van allerlei ingewikkelde termen, zinkt de moed je in de schoenen. Je stelt het maken van de online training uit.
  • Je vindt het moeilijk om structuur en overzicht aan te brengen in je materiaal. Je beschikt over bergen met kennis, maar hoe breng je daar structuur in aan? Hoe bied je het aan, aan jouw mogelijke klant, zodat het helder blijft en je klant enthousiast wordt?
  • Je twijfelt over de inhoud van je online training wel waardevol genoeg is. Veel dingen lijken voor jou zo eenvoudig, bovendien wil je graag top kwaliteit leveren. Hierdoor blijft de deadline van je training maar verschuiven.
  • Je hebt geen idee hoe je de online training verkocht krijgt. Misschien is je online training wel al ver gevorderd, maar heb je geen idee hoe je de training verkocht krijgt.  

BEN jij een echte perfectionist?


De grootste valkuil van elke ondernemer, ook die van mij, is perfectionisme. Wist je dat jouw mogelijke klant niet zit te wachten op een perfecte training waar ALLES in zit? Dat het dus helemaal geen zin heeft om maanden of jaren te ploeteren aan een online training, die uiteindelijk toch niet verkocht wordt?

Als je online succesvol wil zijn, zul jij je perfectionisme moeten varen. Echt een uitdaging, want ik ben er zelf ook een! In deze training laat ik je zien waar jouw mogelijke klant écht op zit te wachten. Ik laat je zien wat wel werkt, en wat niet werkt. 

Maar boven alles: 

stop met miepen, stop met je uitstelgedrag, kom in actie en zorg ervoor dat je training binnen 2 weken staat!

waarom een online training juist nu zo belangrijk is


Wist je dat de meeste ondernemers die ik ken, vroeger zweerden bij mond tot mond reclame, maar daar inmiddels al heel snel van af zijn gestapt? Zeker, nog niet zo heel lang geleden, werkte mond tot mond reclame nog ongelofelijk goed. Je zorgde er gewoon voor dat je goed was in je vak, en je klanten deden het werk voor je. Er werd in het hele dorp (of stad) over je gepraat en mensen kwamen vanzelf.


Nu werkt dat niet meer, want de denk- en handelswijze van onze klanten is definitief verandert. Iedereen heeft het druk tegenwoordig. De enorme vooruitgang in de technologische ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat we altijd en overal online zijn. We hoeven de deur niet meer uit, en tot voor kort, mochten we de deur ook niet uit. De winkels in de stad sluiten hun deuren omdat iedereen massaal thuisblijft en zich realiseert dat ze vanuit hun luie stoel ook hun problemen kunnen oplossen.


De hele wereld gaat digitaal, jouw concurrent, maar ook jouw klant. Dus waarom jij niet? Natuurlijk werkt het offline gedeelte van je bedrijf ook nog, en haal je daar wellicht je meeste passie uit. Maar heb je er ooit aan gedacht dat de combinatie van offline en online ongelofelijk waardevol kan zijn? Wat nu als je offline een lezing geeft, en twee weken later online verder gaat met een verdieping tijdens een masterclass? En dat je daarna een online training aanbied voor je mogelijke klanten die nog niet toe zijn aan een traject, maar wel alvast aan de slag willen?

gaat het dan echt mis als je geen online training maakt?


Nou echt mis... het wordt in elk geval knap lastig als je deze unieke kans laat liggen. Als jouw klant, maar ook jouw concurrent online gaat, wat laat jij dan zoal liggen door het niet te doen? 

Kijk ook eens naar de onderzoeksresultaten die diverse instituten hebben gedaan op het gebied van online shoppen:

Onderzoek wijst uit:

What's Happening Online 2021 - Ruigrok Netpanel

5%
aantal shoppers

In 2021 is het aantal shoppende consumenten slechts gestegen met 5% ten op zichte van 2020.

60%
aantal aankopen per week

In 2021 is het aantal aankopen per week met 60% gestegen.

62%
blijft online shoppen

62% van alle Nederlanders die massaal zijn gaan online shoppen geeft aan dat te blijven doen, ook na Corona.

Je ziet in deze cijfers wel dat het een groeiende trend is, een trend die blijvend is, en die naar mate er nog meer mogelijk is om technisch vlak, alleen maar zal blijven groeien. Dus ga maar na:

wat laat jij nog liggen door NIET online te gaan?

Ik heb er nu vertrouwen in dat het niet heel ingewikkeld is om een training te maken

Ik deed mee aan deze 4 daagse omdat ik graag een online en offline aanbod wil kunnen bieden de duidelijke structuur en stappen om tot een concreet plan voor een training te komen. Door te benoemen dat het niet perfect hoeft, is de drempelvrees er van af. Door de strategie van emailmarketing te behandelen, begrijp ik daar nu meer het belang van. Ik heb er nu vertrouwen in dat het niet heel ingewikkeld is om een training te maken en ook voor mij haalbaar is. De 4 daagse was goed te volgen, veel informatie maar geen overkill en de dagelijkse werkboeken. Erg fijn!

Het is een enorme boost voor mijn bedrijf!

Ik heb veel kennis en een aantal trainingen. Ik had geen idee hoe ik dat online moest gaan verkopen. Ik zag op tegen van alles. Deze challenge was makkelijk en praktisch, hou ik van! Het zorgde voor een boost aan mijn gedachten om iets te gaan doen. Ik vond het prettig dat je benadrukte dat mijn training niet meteen klaar hoeft te zijn. Dat betekent dat ik nu al kan starten! Het meest waardevolle inzicht was dat mailing niet pushen is en dat ik er een moet aanleggen. Ik ga snel mijn website en landingspagina maken! Ik zit vol inspiratie en ik heb er zin in om het aan te pakken. Het is een enorme boost voor mijn bedrijf! Bedankt!!

profile-pic
Jeannine van Ekeren
Trainer bij Boost Nexus

Vertrouwen in de toekomst!

Ik ben weliswaar actief op social media, linkedin, heb een website en doe zelf aan acquisitie. Dat genereert voor mij te langzaam en te weinig klanten en dito omzet. Jullie aankondiging van deze challenge triggerde mij. Het meest waardevolle in de 4 daagse was voor mij dat dit jullie aanbod mijn marketing en acquisitie strategie heel goed zou kunnen versterken. Verschillende inzichten waren daarbij belanrijk voor me. Om de voor mij belangrijkste te noemen: De kantelpunten: hoe krijg je een relatie zover dat deze met je wilt gaan werken, en niet in de modus schiet “ik ga het zelf wel eens proberen”. De mailinglijst, een essentieel aspect in het acquisitie-systeem. Door jullie heldere uitleg over de logica van het acquisitieproces met gebruik van jullie tools en adviezen, heb ik wel vertrouwen gekregen hoe je van relaties uiteindelijk klanten maakt. Het is planbaar! Maar ook het besef en inzicht hoe mijn acquisitieproces met de inzet van jullie aanpak en systeem effectief is te maken. Jullie hebben me concreet aangezet om mijn eerste online training te ontwikkelen en in de markt te zetten, wat uiteindelijk tot nieuwe klanten en omzet kan leiden. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Jullie hebben zichtbaar veel moeite en energie in de challenge gestoken. Complimenten, het heeft gewerkt! Ik heb verder de opzet van de training, jullie deskundigheid en de enthousiaste presentatiestijl van Roel erg gewaardeerd.

we beginnen al over

18
dagen
:
 
23
uren
:
 
48
minuten
:
 
48
seconden

You missed out!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .